Η περιοχη μας

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί της Ελλάδος, έχει εύκρατο κλίμα με υπέροχα θερμά καλοκαίρια. Είναι επίσης γνωστό και ως το σμαραγδένιο νησί λόγω των καταπράσινων δασών που καλύπτουν το ορεινό εσωτερικό του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις τα δάση εκτείνονται μέχρι τις παραλίες & τις ακτές. Το νησί θα μαγέψει αυτούς που λατρεύουν τις παραλίες. Οι παραλίες στο νησί παντρεύουν το ξανθό της άμμου με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας και σας περιμένουν για να σας δροσίσουν.

Η Villa Irida βρίσκεται στον Ποτό Θάσου σε απόσταση 100μ από το κέντρο του χωριού. Ο Ποτός διαθέτει μια πολυσύχναστη παραλία αμμώδη παραλία. Δεν είναι τυχαίο που ο Ποτός είναι η κορυφαία επιλογή πολλών τουριστών και ειδικότερα νέων, καθώς η γοητεία του οφείλεται στον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει στο θέμα της ψυχαγωγίας.

Σε κοντινή απόσταση από την Villa Irida υπάρχει φαρμακείο και ιατρός. Επίσης, θα βρείτε οτιδήποτε θα χρειαστείτε , όπως γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, super market, μπουτίκ, μαγαζιά δώρων και πολλά άλλα…

Οι αποστάσεις από τα περισσότερες σημαντικές τοποθεσίες στην Θάσο είναι σχετικά μικρές ώστε να συνδυάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με επισκέψεις σε ιστορικές τοποθεσίες αλλά και τοποθεσίες που φημίζονται για τα τοπία τους. Η Αλυκή, το μοναστήρι του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, η φυσική πισίνα της Γκιόλα , οι παραλίες Άγιος Αντώνιος, Ρωσογκρεμός, Ψιλή Άμμος και Πευκάρι. Από τις παραλίες αυτές μπορείτε να θαυμάσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα διανύοντας ελάχιστα χιλιόμετρα από τον Ποτό.

Villa Irida

Επικοινωνια

Ποτός, Θάσος 64002
(+30) 25930 52774
(+30) 6942053075
(+40) 767 797 326 (for Romanian Speaking)
irida.villa@gmail.com

Ο Καιρος

Cloudy

6°C

Θάσος

Cloudy

Humidity: 59%

Wind: 22.53 km/h